Fakta – branky : 13. Machačný, 63. Mihovský – 38. Martin Janoušek.

Rozhodčí: Bleša (Chrudim).

ŽK – 3 : 2

Diváci : 100

Poločas: 1 : 1

FK Letohrad, z.s. B: Satoria – Pačinek (75. Zach), Petráček, Janoušek Michal, Stejskal (88. Schön) – Uhlíř, Švercl, Šplíchal, Slodičák – Janoušek Martin (61. Pávek), Stejska Dominik

Přelouč: Konvalina – Váša, Kačírek, Řezníček, Rokyta – Kosek (28. Kmoníček, 75. Chaloupský), Novák, Machačný, Vančura – Mihovský (80. Koch), Pištora (90. Hajn).

V sobotu odpoledne letohradská rezerva sehrála poslední utkání v krajském přeboru na půdě Přelouče. Z A mužstva nás posílil jen Stejskal Jakub. Od začátku mají navrch domácí. Z převahy těží ve 13. minutě první branku. Bohužel jsme nadvakrát neodkopli po rohu míč z vápna a na potřetí se nám vrátil do branky. Potom se konečně rozkoukali naši dorostenci , kteří poprvé nastoupili za chlapy. Vytvářejí si pohledné kombinace, jen dostat míč i z jasné šance do branky se nadaří. Vyrovnání se dočkáme ve 38. minutě , kdy střelou z vápna se poprvé prosazuje mladý Martin Janoušek. Druhý poločas se nese v podobném duchu, občas mají po nakopnutí míče navrch domácí, Letohrad se prosazuje kombinací po zemi. Utkání rozhodnou ve svůj prospěch domácí v 63. minutě, po zahrání přímého kopu , kdy zase nejsme shopni uklidit oražený míč daleko od vápna. Domácí zaslouženě vítězí, využili standartní situace.

Linhart Milan, vedoucí mužstva Letohradu B: „ Hrou po zemi jseme domácí přehrávali. Pozitvní je, že za nás nastoupila v základu trojce dorostenců a při střídání další dva a vůbec se neztratili. Samozřejmě to nebyl nejsilnější soupeř ale podobné budeme potkávat v A třídě. Takže bych tímto pozval i na další sezónu naše věrné diváky na stadion do Letohradu. Sice na nižší soutěž ale myslím si, že se bude i tak na co dívat. Tak na podzim se pod vedením nového trenéra Lukáše Gerži a se mnou ve staré roli na Vás těšíme.


Představení hráčů - B muži

  • Vasil Dunas

  • Michal Filip

  • Jakub Vencl

  • Dominik Petráček

  • Kristián Zeman