Fakta – branky : 79. Krátký – 74. Preclík, 89. Pokorný.

Rozhodčí:ZERZÁN Miloš.

ŽK – 2 : 1

ČK – 0 : 0

Diváci : 40

Poločas: 0 : 0

FK Letohrad, z.s. B: Satoria – Vencl, Pokorný, Preclík (K), Štefek – Polzer (75. Šantrůček), Švercl, Dušek, Štusák , Procházka (68. Černohous Patrik) – Filip (82.Černohous Jiří).

Ústí nad Orlicí B: Hubálek – Janda, Bartoš, Kopecký – Stejskal (K), Šafránek (76. Petscher), Popelář, Mafunzwaini Ronald Madibi, Pavlásek – Pinkava, Krátký.

V neděli odpoledne jsme s B mužstvem Ústí nad Orlicí sehráli 8. kolo krajské soutěže 1.A třídy. Na hřišti silně poznamenaném dlouhými dešti si v prvních dvaceti minutách letohradští vypracovali tak pět vyložených šancí. Bohužel ani jedna se neujala. Hra se pak vyrovnala, no spíše jsme se přizpůsobili soupeři a jako on jsme nakopávali dlouhé míče na našeho hrotového útočníka.

Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí. Podařilo se jim občas i uzamknout naše hráče před pokutové území, ale jako naši v prvním poločase, tak ani oni nedotáhli své šance do zdárného konce. Hrál se fotbal nahoru a dolů. Patnáct minut před koncem Letohrad využil standardní situaci a ujal se vedení Preclíkem. Za pět minut bylo srovnáno. Další dvě šance domácích se neujaly Minutu před koncem přišel úspěšný protiútok hostujícího mužstva. Po velice zdařilé kombinaci se v pokutovém území ocitá sám stoper Pokorný a nedává přízemní umístěnou střelou, domácímu brankaři možnost zasáhnout. Vedeme, ale zápas nekončí. Domácí se dostávají po centru do našeho pokutového území, kde s nasazením vlastního zdraví, úspěšně zasahuje náš brankař Satoria.

Výhra v okresním derby se počítá. Měli jsme více 100% šancí než domácí. V dalším kole nás doma v neděli dopoledne čeká soupeř ze Skutče.


Představení hráčů - B muži

  • Michal Filip

  • Ivan Schymchyhyn

  • Jakub Vencl

  • Martin Štefek

  • Pavel Šponar