Fakta – branky : 55.Hiller, 66. Vencl – 14.Tchanturia Paata, 77. Bartoš.

Rozhodčí:ZEMAN Josef.

ŽK – 1 : 3

ČK – 0 : 0

Diváci : 50

Poločas: 0 : 1

FK Letohrad, z.s. B: Satoria (K) – Vencl, Pokorný, Dušek, Štefek – Hiller, Shymchyshyn ( 80. Zeman), Preclík ( 75. Hauf), Štusák – Kadlec ( 83. Černohous Jiří), Filip (65. Procházka).

Ústí nad Orlicí B: Hortlík – Grunta (K), Stejskal, Krátký, Tchanturia Paata – Popelář, Kopecký (75.Janda) , Barkóci (68.Wohner) , Batrla – Popel (75. Cihlář), Bartoš.

V neděli dopoledne, jsme na hřišti v Mistrovicích, sehráli derby 21. kola 1.A třídy, proti béčku z Ústí nad Orlicí. Soupeř bojuje o záchranu. Máme lepší vstup do zápasu a prvních deset minut je našich. Soupeře tlačíme ale všechny naše střely jsou zblokovány. Potom se hra vyrovnává a ke slovu se dostávají hosté. Ve 14. minutě faul v našem pokutovém území a z následné penalty se hosté ujímají vedení. V této části utkání jsou hosté lepší a nám se hra na nakopávané centry vůbec nedaří. Hřiště je v Mistrovicích menší a tento způsob hry se tady nedá praktikovat. Přicházíme na to, až před koncem prví půle a hrou po zemi se dostáváme zpět do zápasu. Do kabin se jde z jednobrankovým mankem.

Na začátku druhého poločasu zahrozí hosté tyčkou naší branky. Ale to je vlastně situace, až na jednu výjimku, kdy se soupeř dostává na naší polovinu. Hrajeme po zemi kombinačně a soupeř nestíhá. V 55. minutě vyrovnává Hiller a o jedenáct minut později z doslova brilantní akce přidává druhou branku Vencl. Máme hru jasně pod kontrolou, akorát se nedaří přidat další branku. V 71. minutě nastává zajímavá situace. Hostující brankář zachytává míč do obou rukou , těsně před naším nabíhajícím útočníkem. Akorát si nevšimne, že u toho stojí mimo své pokutové území. Dostává , z mého pohledu , jen žlutou kartu. O šest minut později nastává druhý případ , kdy se hosté dostávají na naší půlku. Na polovině hřiště propadne míč a Ústí jde do brejku tři na dva a bohužel se nemýlí. Je srovnáno. Náš tlak, už na tom, až do konce utkání bohužel už nic nezmění.

Musíme si připustit , že je to pro nás dvoubodová ztráta. Soupeř nepřijel v silné sestavě, jejich A tým hrál v Liberci. Škoda, že jsme víc nevytěžili z naší, až drtivé herní převahy v druhém poločase. Tak dobře jsem nás hrát už dlouho neviděl. O to to mrzí víc. Na druhou stranu hostující tým, byl velice efektivní.

Příští týden v sobotu zajíždíme do Skutče.


Představení hráčů - B muži

  • Michal Filip

  • Denis Štusák

  • Štěpán Šantrůček

  • Martin Štefek

  • Ivan Schymchyhyn