Fakta – branky : 47. Javůrek, 67. Dunas..

Rozhodčí:Klír Jonáš .

ŽK : 2 : 0

Diváci : 100

Poločas: 0 : 0

Ústí n. Orlicí B:Hortlík – Šimek (67.Grunta), Stejskal (K) (85. Kopecký), Bednář, Tchanturia, Popelář, Kočí, Rejda (70. Hofman), Řehák, Kozák, Mikulecký.

FK Letohrad, z.s. B: Satoria (K) – Štefek, Kadlec (83.Krejčí), Dvorský, Škorpil (53. Shymchyshyn), Pokorný (K), Javůrek (62. Zeman), Hauf, Filip (62.Dunas), Jiřánek, Štusák (89.Šantrůček).

V neděli odpoledne jsme sehráli 11. kolo krajské soutěže 1.A třídy a bylo jím derby rezervních týmů v Ústí n. Orlicí. Oba týmy mají posily z A týmů. U domácích Tchanturia, Mikulecký a Bednář oba na hrotu útoku. U hostů Kadlec, Jiřánek a Dvorský oba ve středu obrany. Domácí celek se prezentuje hrou založenou na dlouhých pasech na hrotové útočníky. Hosté se opírají o stoperskou dvojici se snahou o kombinační hru. Z obou stran se hraje pohledný, bojovný a běhavý fotbal. První šance hostů, střela Pokorného končí na tyčce. Domácí kontrují střelou, kterou letohradský brankař vytahuje na roh. Na konci poločasu mu pomáhá břevno.

Na začátku druhého poločasu se po kombinaci ve vápně dostává ke střele Javůrek a nemýlí se. Domácí se snaží o vyrovnání. Hrozí po střelách ze střední vzdálenosti, nebo po standartních situací. Nám pomáhá konstrukce branky nebo výborný Satoria. U obou mužstev dochází ke střídání a právě Dunas po krátkém pobytu na hřišti, přidává druhou branku hostujícího celku. Domácí dávají vše do útoku a snaží se o obrat ale hostující celek je proti a utkání končí zaslouženým vítězstvím Letohradu.

Zápas se musel líbit. Enormní nasazení obou mužstev po celý zápas. Koukatelné herní situace a slibné brankové příležitosti. Letohradskému týmu se zápas opravdu vydařil, jak hráči na hřišti tak i střídající zaslouží pochvalu. Doufám, že se mě tato slova chvály nevrátí za týden v Proseči. Minule prohra 5 : 1.


Představení hráčů - B muži

  • Michal Filip

  • Štěpán Šantrůček

  • Pavel Šponar

  • Martin Štefek

  • Dominik Petráček