1. kolo okresní miniligy – BAMBINY – Turnaj v Lanškrouně hráno 23.4.2022

Soupeři: TJ Lanškroun, TJ Sokol Tatenice, TJ Sokol Rudoltice

Hráno na 2×15 minut

Sestava: Anikieiev Oleksandr, Baláš Bruno, Wendl Maty, Dušek Sebastian, Ješina Pavel, Kovářová Sofie, Krejsa Filip, Malínek Jan, Prachař Matěj

FK Letohrad  – TJ Sokol Rudoltice 6:1

branky: 2× Bruno Baláš, 2× Malínek Jan, 2× Prachař Matěj

FK Letohrad – TJ Sokol Tatenice 7:2

branky: 2× Dušek Sebastian, 2× Baláš Bruno, 1× Malínek Jan, 1× Anikieiev Oleksandr, 1× Krejsa Filip

FK Letohrad – TJ Lanškroun 6:3

branky: 4× Baláš Bruno, 1× Malínek Jan, 1× vlastní

Předposlední dubnová sobota byla pro naše nejmenší fotbalisty dnem kdy jim začala sezóna. První kolo nás zavedlo do Lanškrouna kde nás čekali mužstva TJ Sokol Rudoltice, TJ Sokol Tatenice a domácí TJ Lanškroun. V prvním zápase jsme se střetli s hráči z TJ Rudoltic a už od začátku jsme začali mít lehce na vrch. Po brzkých gólech jsme se ujali vedení v poločase 3:0 a předváděli i pohledné akce a jenom díky brankáři z Rudoltic neskončil zápas větším rozdílem než konečné skóre 6:1 kdy se o branky postarali 2× Baláš Bruno, 2× Malínek Jan a 2× Matěj Prachař. V druhém zápase jsme nastoupili proti TJ Sokolu Tatenice a zde jsme měli raketový start kdy jsme z prvních dvou střel vsítili dva góly. Po těchto gólech naši hráči trochu polevili a přišlo snížení na 2:1, ale po hezky sehraném rohu si naši hráči vzali dvougólové vedení zpět. V druhém poločase jsme hráče z Tatenic jasně přehrávali a ke konečnému skóre 7:2 přispěli brankami 2× Sebastian Dušek, 2× Bruno Baláš, 1× Malínek Jan, 1× Matěj Prachař a 1× Anikieiev Oleksandr. Poslední zápas byl proti domácím hráčům z Lanškrouna a dalo se očekávat vyrovnané utkání, ale naši hráči ukázali odhodlání a chuť celý turnaj vyhrát a už od začátku si šli pro vítězství. Utkání bylo z obou stran bojovné a nabídlo hezké fotbalové akce z obou stran, ale naši hráči měli trochu navrch a díky čtyřem brankám Bruna Baláše, jedné Malínka Jana a jednoho vlastního gólu jsme zvítězili 6:3 a ovládli tedy první letošní turnaj.

Rád bych hráčům poděkoval za skvělý přístup, předvedenou hru, odhodlání a bojovnost. Rodičům za skvělý přístup a servis pro kluky.

Děkuji Dušek P./ Šubrt F