Turnaj v Letohradě

Soupeři: TJ Sokol Libchavy, TJ Jiskra Ústí nad Orlicí, TJ Sokol České Heřmanice

Hráno na 2×15 minut

Sestava: Anikieiev Oleksandr, Baláš Bruno, Dušek Sebastian, Herman Mikuláš, Ješina Pavel, Kovářová Sofie, Krejsa Filip, Prachař Matěj, Šubrt Dominik, Vershyhora Maksym

FK Letohrad  – TJ Sokol Libchavy 6 : 5

branky: 3× Baláš Bruno, 1× Vershyhora Maksym, 1× Sebastian Dušek, 1× Prachař Matěj

FK Letohrad – TJ Jiskra Ústí nad Orlicí 6 : 2

branky: 2× Baláš Bruno, 2× Vershyhora Maksym, 1× Sebastian Dušek, 1× Anikieiev Oleksandr

FK Letohrad – TJ Sokol České Heřmanice 5 : 3

branky: 3× Vershyhora Maksym, 2× Baláš Bruno

Neděle 22.5.2022 byl dnem kdy naši nejmenší opět nastoupili na domácím stadionu a tentokrát to bylo můj dům – můj hrad :-) Na našem trávníku jsme přivítali hráče z TJ Sokol Libchavy, TJ Jiskra Ústí nad Orlicí a TJ Sokol České Heřmanice. Na úvod jsme nastoupili proti hráčům z Libchav a zde to byl fotbalový boj od začátku do konce. Naši hráči sice působili v prvním poločase ospalým a unaveným dojmem, ale naštěstí do druhého poločasu nastoupili v lepším rozpoložení a díky brankám 3× Bruna Baláše, 1× Vershyhora Maksyma, 1× Sebíka Duška a 1× Matěje Prachaře jsme nakonec i díky skvělým gólmanům zvítězili 6:5 a připsali si první body do tabulky. K druhému zápasu proti hráčům z Ústí nad Orlicí jsme nastoupili jak jsme skončili první zápas. Plní energie a chuti vyhrát a už od začátku diktovali tempo. Soupeřova brankáře jsme v prvním poločase nenechali si odpočinout a vyhráli jsme 5:0. Do druhého poločasu naši hráči nastoupili s lehkým uspokojením a už se tolik netlačili do gólů a i hráči z Ústí se oproti prvnímu poločasu zlepšili a tak nakonec zápas skončil 6:2 a za naše barvy se prosadili 2× Baláš Bruno, 2× Vershyhora Maksyma, 1× Sebík Dušek a 1× Anikieiev Oleksandr. Tímto vítězstvím jsme si připsali další body do tabulky a už nás čekal pouze soupeř z Českých Heřmanic. V tomto zápase naši hráči poprvé na turnaji prohrávali když prospali začátek, ale naštěstí ukázali velkou vůli a během pár minut zápas otočili a šli si za dalšími třemi body. Z obou stran to byl bojovný zápas a brankáři na obou stranách předvedli skvělé zákroky, ale díky trefám 3× Baláš Bruno a 2× Vershyhora Maksyma jsme zvítězili 5:3 a celý turnaj vyhráli bez ztráty bodu.

Hráčům děkuji, že dokázali navázat na minulý turnaj a nepolevili v bojovnosti a odhodlání vyhrávat všechny následující zápasy. Rodičům děkuji za servis pro hráče a občerstvení, která nám připravili.

Děkuji Dušek P./ Šubrt F.