12. kolo okresní miniligy – BAMBINY – Turnaj v Letohradě hráno 04.06.2023

Soupeři: Fotbal Žichlínek, FK Orlicko

Hráno na 2×15 minut

Sestava: Ješina Pavel, Kutil Tomáš, Míša Nágl, Marek Hašek, Jan Malínek, Jan Motl, Milda Loufek, Illi Torchuk, Felix Novotný

FK Letohrad  – Fotbal Žichlínek 1 : 4

branky: 1× Milda Loufek

FK Letohrad – FK Orlicko 5 : 11

branky: 2× Jan Malínek, 1× Felix Novotný, 1× Milad Loufek, 1× Kutil Tomáš

V posledním 12. kole okresní miniligy jsme pořádali turnaj na domácí půdě a dorazili k nám soupeři z FK Orlicka a Fotbal Žichlínek. Bohužel kluci od pouťového víkendu zatím jsou stále hlavami jinde než na hřišti a bohužel tomu odpovídají i výsledky. V prvním zápase nás čekal Žichlínek a i když se hrálo od 14 hodin tak kluci byli buď hlavami jinde nebo jak je naším zvykem stále spali a tak jsme brzy prohrávali 0:3, i přes zlepšený druhý poločas a řadu nevyužitých šancí jsme prohráli 1:4 kdy se za nás trefil pouze Milda Loufek. V druhém zápase se kluci trochu zvedli herně, ale stále chyběla bojovnost a chuť a to byl hlavní důvod proč jsme byli proti FK Orlicku stále pozadu. V prvním poločase jsme vždy na gól soupeře odpověděli také gólem, ale v druhém jako by klukům došli síly nebo spíše chuť a začalo nám tam padat vše co letělo na naši branku a tak konečný výsledek 5:11 je pro nás krutý, ale bohužel zasloužený. Za naše barvy se prosadili 2× Jan Malínek, 1× Felix Novotný, 1× Milda Loufek a 1× Kutil Tomáš.

Tento turnaj měla být generálka na závěrečný turnaj všech mužstev, který se uskuteční 10.6. v Sloupnici, ale bohužel se nám moc nepovedl. Věřím, ale že kluci se na tento turnaj budou těšit a předvedou to co opravdu umí a na co mají.

Rodičům děkuji za podporu Dušek P.