6.kolo Krajského přeboru mladších přípravek

Sobota 9.10. 2021 v Letohradě

Soupeři :SKP Moravská Třebová, Jiskra Ústí nad Orlicí/Libchavy, SK Vysoké Mýto Hráno zápas 2×15 min

Sestava A : Tom Strnad, Maty Pirkl, Adam Bartoš, Šimon Zářecký, Kuba Jánský, Valča Adamcová (první a druhý zápas), Eliáš Adamec .

Sestava B : Lojzik Frydrych, Matěj Bartoš, Kryštof Kubelka, Fanda Douša, Vojta Václavek, Mikyska Tobiáš,Valča Adamcová (třetí zápas).

FK Letohrad A  – SKP Moravská Třebová A 5 : 12

branky: 3× Strnad, 2× Bartoš Adam

FK Letohrad A – Ústí nad Orlicí/Libchavy A 0 : 15

FK Letohrad A – SK Vysoké Mýto A 1 : 14

branky: Strnad

FK Letohrad B  – SKP Moravská Třebová B 4 : 9

branky: 3× Frydrych, Kubelka

FK Letohrad B – Ústí nad Orlicí/Libchavy B 2 : 14

branky: 2× Frydrych

FK Letohrad B – SK Vysoké Mýto B 2 : 15

branky: 2× Adamcová

Druhý domácí turnaj u nás v Letohradě při velmi mrazivém počasí.

LETOHRAD A – V sobotu se odehrál další turnaj na domácím hřišti u nás v Letohradě. Naši soupeři nám nedali moc šancí a vždy nás přestříleli větším rozdílem. Jeden z důvodů je i ten, že máme i někdy pouze jednoho hráče na střídání a proti fyzicky vyspělejším soupeřům nám docházejí síly. Děti jsou hodně nemocné nebo se věnují jiným aktivitám a jinému sportu! Děkuji klukům a Valče za bojovnost v těžkých zápasech a rodičům za přízeň i podporu svých dětí.

LETOHRAD B – V prvním zápase to bylo vyrovnané utkání. Je velká škoda, že dostáváme góly po ne moc dobrých rozehrávkách od naší brány. Ve druhém a třetím utkání byl soupeř lepší, ale i přes to jsme se k soupeřově brance dostali a nějaký ten gól i dali. V každém zápase vidíme i pozitivní a velmi dobré fotbalové věci. I když proti vyspělejším soupeřům to máme dost těžké, i tak naši hráči zaslouží pochvalu. Děkujeme rodičům za výpomoc při turnaji a příznivcům letohradského fotbalu za podporu. V sobotu 16.10. odehrajeme poslední turnaj v Chocni. Odjezd autobusem v 8:00 z parkoviště před stadionem v Letohradě.