Soupeři: Agria Choceň,FK Pardubice

Sestava starší: Matouš Kubelka, Eliáš Kučírek, Matouš Dušek, Maty Pirkl, Maty Kovář, Jáchym Baláš, Veronika Adamcová…

Úvodní zápas proti Chocni nás opět! zastihl v nedbalkách a po 10 minutách tápání prohráváme 5:0! Teprve pak zvedáme hlavy, dostupujeme hráče, dohráváme souboje a soupeř začíná chybovat a my skórovat… 2. polovinu 2. poločasu hrajeme 2 : 2 a tak v polovině se zastavuje skóre na číslech 7 : 2! Do 2 půle už nastupujeme sebevědomě a soupeř chvílemi neví,co má hrát… Výměna gólmana z nouze (za Matouše Duška jde Jáchym) se ukazuje jako dobré řešení a získanou jistotu vzadu využíváme i vpředu a na výsledku se to projevilo 5 : 5 ve 2. poločase. To nám ukazuje sílu týmu… Letohrad – FK Pardubice 7 : 12

Domluva v kabině přináší ovoce! Pardubice poráží Choceň, ale naše hráče to nijak nevystrašilo… Nastoupili jsme nebojácně, důrazně a celý zápas soupeř dotahoval. Vedli jsme 3 : 1,4 : 2,ale nakonec soupeř otáčí zápas na 4 : 5! Opět jsme se přesvědčili, že naši hráči mají na to hrát se silnými soupeři! Kdyby jsme měli o jednoho hráče víc,troufnu si říct, že Pardubice,ale možná i Choceň by si dnes body neodvezly!

Všichni! zaslouží velký dík za obětavý a statečný výkon,který nás opět dost bolel! Děkuji i rodičům, kteří nás přišli podpořit!