FK Letohrad – Tj Jablonné nad Orlicí 5 : 0 (2 : 0)

branky: Sladký 2, Adamec M., Pavlík , vlastní

sestava: Pavlík Radek – Fišer Max, Frangos Jáchym, Kulhánek Ondra, Lucynskyj Ťoma, Fišer Jan  – Gregor Alex, Šítek Vojta, Kanon Robin, Třetina Dan, Nastoupil Dominik, Hejzlar Dominik – Vítek Filip, Sladký Jiří, Adamec Michal

Druhé přípravné utkání v rámci soustředění nás čekalo v Žamberku na krásně připraveném hřišti. Sestavu jsme vzhledem k nemoci a zraněním z prvního utkání museli doplnit o 3 hráče mladších žáků, ale kluci ukázali, že můžou naskočit kdykoliv.

Opět jsme si chtěli v zápase vyzkoušet věci, na kterých pracujeme na tréninku a v kterých se chceme zdokonalovat. Rozehra nám tentokrát již vycházela lépe a to i díky skvěle připravenému trávníku, který byl tentokrát výborně připravený a hlavně rovný. Soupeř se nás sice snažil napadat, ale kluci snad udělali jen jednu chybu, kterou soupeř ale nevyužil. Kluci si už taky pomalu zvykají na své role, pozice na hřišti.

První gól jsme dali po krásné akci po křídle, kde si na balon ze strany naběhl Jirka Sladký a podél golmana zakončil povedenou akci. Další gól padl po rohovém kopu, kdy se nejlépe ve vápně orientoval opět Jirka a hlavou krásně zavěsil. Třetí gól padl po krásné individuální akci Míši Adamce, který svou rychlostí motal obráncům hlavy a s přehledem zavěsil podél golmana. Po krásné akci padl také 4 gól , který začal od našeho brankaře a rozehře na pravého beka, který opět vrátil na našeho brankaře, který míč posunul na levého beka, který vysunul našeho hráče a přes narážečku se dostal k centru ze strany, kdy si vlastní hráč pod tlakem našeho útočníka srazil balon do vlastní branky. Byla to krásná a rychlá akce. Další krásná branka padla po přímém kopu z hranice velkého vápna, kdy se k realizaci kopu postavil náš golman Ráďa Pavlík a levačkou přes zeď zavěsil pod břevno. Soupeř nás tentokrát tolik neprověřil a až na pár závarů jsme ho k ničemu nepustili. Za zmínku stojí krásná střela za hranicí vápna, kterou náš golman bravurně vytlačil na břevno.

V pátek nám končí soustředění a my se musíme dát do kupy na blíží se mistrovská utkání.

To první odehrajeme na domácím hřišti v Letohradě v neděli 28.8. od 9,30 hod.