FK Dobrovice – FK LETOHRAD 3 : 0 (0 : 0)

Čáslav: Bartoš – Novák, Sedláček, Pečínka, Bičiště (82. Vrána), Kohout (82. Tomíček), Horák, Bora (69. Zelinka), Kocourek (69. Kučera), Sedláček, Volf (69. Herzán)

Letohrad: Martinovský – Kail, Lorenc (80. Jiřánek), Kabourek (17. Klímek, 64. Hýbl), Hiller (64. Kadlec), Šponar (64. Chládek), Zbudil, Šplíchal, Nágl, Štěpán, Macek

Branky: 52. Volf, 58. Kohout, 64. Kocourek

Rozhodčí: LINHART Martin, Trojan, Bahník

ŽK: 2:1

Diváci: 100

Ani ve dvanáctém kole se Letohradu nepodařilo z venku dovést body, když padl v Dobrovicích. První vážnější situace přišla ve 12. minutě, kdy domácí na dvakrát zakončovali, jednou zakročil Martinovský a následná dorážka mířila nad. V 17. minutě přišel Letohrad o Kabourka, který po souboji se stoper musel pro zranění střídat. Po půl hodině hry zahrozil Letohrad, když z vápna zakončoval Lorenc a následnou Zbudilovu dorážku vyrazil na roh domácí brankář Bartoš. Z rohu pak hlavou zakončoval Nágl, ale i s tím si gólman poradil. O dvě minuty později postupoval Šplíchal od půlky sám na brankáře, ale ten jeho zakončení dokázal vytěsnit na roh. Podobná situace byla k vidění i na druhé straně, když domácí Kohout postupoval na Martinovského, který si s jeho zakončením poradil. Před koncem první části ještě zahrozili domácí z levé strany a na přední tyči opět bravurně zasahoval Martinovský. V 52. přišla první branka. Letohrad rozehrával na útočné polovině standardní situaci, domácím se ji povedlo odvrátit tak šikovně, že z ní okamžitě přešli do brejku, na jehož konci mířil přesně Volf, 1:0. Jen o šest minut později zahrávali i domácí standardní situaci kousek za vápnem. Tu se Martinovskému podařilo ještě vyrazit, ale na následnou dorážku už byl krátký, 2:0. O rychlou odpověď se pokusil Šplíchal s Klímkem, ale zakončení druhého jmenovaného na dvakrát likvidoval brankář Bartoš. V 64. bylo z pohledu výsledku dokonáno. Po centru z pravé strany zakončoval hlavou nikým neatakovaný Kocourek a stanovil výsledek na konečných 3:0 pro Dobrovice. Nic na tom už nezměnilo ani zakončení Zbudila, jehož střelu vyhlavičkoval z brankové čáry Vrána.


  • Ondřej Kail #4

  • Petr Václavek #15

  • Matouš Brabec #17

  • Dominik Chládek #8

  • David Knespl #19