SK Vysoké Mýto – FK LETOHRAD 2:0 (0:0)

V.Mýto : Zavřel – Hlavsa, Trnka, Žák, Javůrek (50.Lněnička)- Wimmer, Velinský, Habrman, Žahourek- Kopřiva, Mokrejš (86. Benda)

Letohrad: Martinovský – Lorenc, Macek, Kail, Jiřánek – Šplíchal (75.Netolický), Štěpán, Zbudil (75.Chládek), Nágl (81.Kadlec), Veselý (46.Faltus) – Kabourek (75.Počtýnský)

Branky: 50. a 66. Habrman

Rozhodčí: Matějček Milan, AR: Štefan, Dohnal

ŽK: 0:1

Diváci: 210

Nepodařené utkání Letohradu, ve kterém domácí od prvních minut diktovali tempo. Letohrad nestíhal a v prvních minutách se hosté ztěžka dostávali za polovinu hřiště. K prvnímu ohrožení se dostal Nágl. V 17.minutě mířil hlavou pouze do náruče domácího brankáře. O chvíli později asi v největší šanci prvního poločasu Šplíchal s Kabourkem od poloviny hřiště šli dva na jednoho obránce. Střela Šplíchala, ale skončila nad. Druhý poločas začal jako první, náporem domácích, tentokrát se domácí už střelecky prosadili. Na centrovaný míč si na zadní tyči počkal asi nejlepší hráč utkání Habrman a pohodlně vstřelil úvodní branku zápasu. V 66 minutě využil další centr do vápna a na 2× dotlačil míč do branky. Letohradu nepomohlo ani střídání a prohráli další utkání.

hodnocení utkání trenéra A.Majvalda: Obrovské zklamání je pro mě výkon, který jsme dnes převedli. Kromě pasáže mezi patnáctou a třicátou minutou, kdy jsme si vypracovali tři zajímavé šance, jsme tahali za kratší konec a domácí byli jasně lepším týmem. Co mě štve nejvíc, tak při vší úctě k domácím si myslím, že jsme jim to hodně ulehčili špatným výkonem. Věřím, že v dalším utkání doma s Brandýsem předvedeme lepší výkon a hlavně budeme úspěšní bodově.


  • Petr Štěpán #14

  • Jan Janůj #22

  • Dominik Chládek #8

  • Ondřej Kail #4

  • Dan Dvorský #16