FK Dobrovice – FK Letohrad 3 : 1 (1 : 1)

Fakta – branky : 32. Janovský, 65. Sedláček, 74. Volf – 8. Kabourek.

Rozhodčí: ADÁMEK Filip.

ŽK : 1 : 2

Diváci : 175

Poločas: 1 : 1

FK Dobrovice: Bartoš Ondřej (K) – Horák (76.Pečínka), Sedláček, Janovský Lukáš, Bičiště, Kohout, Bora (83. Král), Knobloch, Kopecký (64. Janovský Jakub), Pánek (64. Klain), Volf (76.Kacafírek).

**FK Letohrad, z.s.: ** Janůj – Knespl (82. Kadlec), Štěpán (82 Jiřánek), Václavek, Lorenc, Kabourek, Linhart (82. Dvorský), Chládek (72. Brabec), Macek René (K), Hiller (72. Zbudil), Nágl.

V sobotu odpoledne naše mužstvo zamířilo do Dobrovic. Začátek utkání byl jako z říše snů. Už v osmé minutě se po krásné akci prosadil konečně Kabourek. Naše hra byla aktivní a je jen škoda, že jsme ze svého dobrého nástupu nevytěžili víc. Po půlhodině hry se domácím po standartní situaci podařilo vyrovnat. Do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu.

V druhém poločasu se lámal chleba. Domácím se podařilo dostat do vedení a o deset minut později, po úniku, vlastně rozhodli utkání. Nám se už bohužel vstřelit branku nepodařilo. Nepodařilo se nám navázat na výkon z domácího utkání proti Ústí nad Orlicí. Další, znovu venkovní zápas, nás čeká v sobotu dopoledne TJ Spoje Praha.


  • Dominik Chládek #8

  • Adam Nágl #20

  • Milan Linhart #18

  • Petr Štěpán #14

  • Ondřej Kail #4