Fakta – branky : 75. Halanič.

Rozhodčí:VOJTA Jan.

ŽK – 4 : 3

ČK – 1 : 0

Diváci : 40

Poločas: 0 : 0

FK Letohrad, z.s. B: Wendl – Vencl, Šponar, Uhlíř, Preclík „K“ – Dušek (58. Polzer), Pokorný( 89. Gregor), Švercl, Veselý ( 46. Černohous Petr) – Filip, Černohous Jiří.

FC Jiskra 2008: Vyšohlíd – Kaplan, Zach, Ježek, Dvorský – Roček (72. Koreň), Vyšohlíd, Hnátnický Martin (88. Žabka), Hnátnický Petr (60. Skoták) – Macek (73. Halanič), Šmolík .

V neděli, v netradiční čas jsme na svém hřišti sehráli první jarní zápas. Soupeřem byl nepříjemný tým z Králík. Soupeř měl lepší úvod zápasu a nám tak dvacet minut trvalo než jsme pochopili, že už nejsme v kabině ale na hřišti. Co se týká šancí v prvním poločasu tak na ty si troufám říci, že to bylo 3 : 0 pro domácí ale žádná se bohužel neujala.

Do druhé půle jsme nuceně střídali Veselého. Hra měla vyrovnaný charakter ale žádné z mužstev si nevytvořilo jedinou šanci. Hosté se snažili o brejky. Z naší strany kombinace končila na vápně soupeře. Jak to tak v takových zápasech bývá, rozhodla s prominutím kravina našeho stopera. Za podruhé odkopnutý míč po odpískání dostává druhou žlutou kartu rovnající se červené. Z následně dobře rozehraného přímého kopu zápas rozhoduje, dvě minutý předtím střídající hostující hráč Halanič. Domácímu týmu se nemůže ve zbývajících 15 minutách vytknout snaha o vyrovnání a i v deseti zatlačili soupeře na jeho půli ale bohužel nic se neurodilo.

Nedá se říci že hostující mužstvo vyhrálo zaslouženě. Byl to remízový zápas, na kterém se u obou mužstev projevila herní pauza.

Za týden v neděli zajíždíme k dalšímu nepříjemnému soupeři do Dolního Újezdu.


Představení hráčů - B muži

  • Kristián Zeman

  • Michal Filip

  • Štěpán Šantrůček

  • Martin Štefek

  • Dominik Petráček