Fakta – branky : 75. Frňka – 53. Kadlec, 69. Michal, 78. Šplíchal.

Rozhodčí:MORÁVEK David.

ŽK – 1 : 0

ČK – 0 : 0

Diváci : 120

Poločas: 0 : 0

FK Letohrad, z.s. B: Satoria – Vencl, Preclík (K), Krejčí, Uhlíř – Faltejsek (86. Wendl), Pokorný (83. Švercl), Veselý, Filip (76. Dušek) – Šplíchal, Kadlec ( 90.Černohous Jiří).

Tělocvičná jednota SOKOL Dolní Újezd: Pravec  – Hubinka ( 68. Dvořák), Rejman ( 73. Jireček) , Vomáčka, Frňka – Fulík (K), Štarman, Mandlík, Klusoň – Frank, Mokrejš.

V neděli odpoledne jsme sehráli první jarní venkovní zápas 16. kola 1.A třídy proti Dolnímu Újezdu. Na tomto hřišti jsme minulý zápas dovedli do vítězství až po penaltovém rozstřelu. Dnes jsme od začátku sehráli výborný zápas. Náš pohyb a nabídka do kombinace, zvláště v prvním poločasu byla hodna hráčů Letohradu. Jedinou chybičkou na našem snažení bylo neproměnění několika 100% šancí. Pokud by skončil první poločas 4 : 0, nikdo z domácích by se nedivil. Na začátku druhého poločasu konečně prolomil svoji střeleckou smůlu Kadlec. Trochu jsme asi na deset minut polevili, čehož využil domácí tým k ohrožení naší branky. Tam narazili na hostujícího brankáře Satoriu, který se k fotbalu vrátil po čtyřech letech. Domácí tým vyvedl z konceptu svoji brankou Filip. Znovu trošku nepozornosti a ani výtečný první zásah Satorii nezabránil ve snížení domácímu Frňkovi. Hřebíčkem do rakve domácích byla branka o tři minuty později, kdy krásnou kombinaci do prázdné branky završil Šplíchal.

Náš tým vyhrál zaslouženě, a jak jsme se shodli, po nejlepším výkonu v této sezóně. Na ten zápas se dalo koukat a samozřejmě to bylo i výkonem domácích hráčů, kteří se nebáli s námi hrát otevřenou partii.

Pro nás je to zisk tří bodů ,které jsme ztratili doma. A jak si tak vzpomínám snad první tříbodový zisk na tomto hřišti vůbec. Za týden netradičně v sobotu dopoledne, nás doma čeká tým z Rosic nad Labem. Kéž by jsme i doma předvedli takovýto výkon. Naši fanoušci by si to zasloužili.


Představení hráčů - B muži

  • Denis Štusák

  • Martin Štefek

  • Štěpán Šantrůček

  • Jiří Javůrek

  • Leoš Lhotský