Fakta – branky : 4., 9. Filip, 12., 45. Šplíchal, 40. Pokorný, 77. Vencl, 84. Polzer, 88. Faltus – 8. Bartoš, 49. Kotajny (PP), 51. Prokůpek.

Rozhodčí:ILNYTSKA Marta.

ŽK – 0 : 4

ČK – 0 : 0

Diváci : 40

Poločas: 5 : 1

FK Letohrad, z.s. B: Satoria – Vencl, Krejčí, Wendl (69. Švercl), Preclík „K“ – Šponar, Veselý, Pokorný (77. Dušek), Uhlíř (46. Faltus) – Filip (86. Černohous), Šplíchal (80. Polzer).

Rosice nad Labem: Gärtner – Růžička Jan, Fidler, Pešek, Krátký – Pitterle ( 84.Pipek), Růžička Jiří, Šenkýř, Prokůpek „K“ (84. Kouba) – Bartoš, Kotajny.

V sobotu, v netradiční den, jsme na svém hřišti sehráli 17. kolo 1.A třídy. Soupeřem byly Rosice nad Labem. Vyšel i nevyšel nám úvod zápasu. Čtvrtá minuta, rychlá branka Filipa, na to rychlá odpověď soupeře. Naštěstí další branka Filipa a o chvíli později branka Šplíchala. Vedeme o dvě branky ale soupeř je v této fázi nebezpečnější a jen špatnou koncovkou se obírá o redukci skóre. Blíží se konec prvního poločasu a minela hostujícího brankaře, zapříčiňuje snadnou branku Pokorného. A to ještě před hvizdem dává svoji druhou branku Šplíchal. Vedeme o čtyři branky a zdá se, že je zápas rozhodnut.

Soupeř ale není z těch, kteří hází flintu do žita. Jeho impozantní vstup do druhého poločasu dává zápasu nový náboj. Jeho dvě rychlé branky ho posazují na koně a domácí začínají tahat za kratší konec. Hra se přelévá z jednoho konce hřiště na druhý a je se na co dívat. 77. minuta a branka Vencla dává tomuto hostujícímu snažení konec. Je rozhodnuto. Do konce utkání přidáváme ještě dvě branky a skóre nabíhá na neuvěřitelných osm.

Soupeř si nezasloužil tak vysokou prohru, hráli dobře, jen neproměňovali šance. Z naší strany nám vycházelo brankově to co v Dolním Újezdu ne. V tom byl ten zásadní rozdíl. Hra dopředu z naší strany výborná ale v dalším zápase proti Tatenicím, který se bude hrát v neděli v Albrechticích u Lanškrouna, se musíme vyvarovat okének v naší obraně.


Představení hráčů - B muži

  • Michal Filip

  • Ivan Schymchyhyn

  • Daniel Veselý

  • Jiří Javůrek

  • Denis Štusák