Rozhodčí:VYKOPAL Filip.

ŽK – 1 : 3

ČK – 0 : 0

Diváci : 120

Poločas: 0 : 0

FK Letohrad, z.s. B: Satoria – Vencl, Krejčí, Wendl, Petráček – Polzer (74. Šantůček), Preclík (K), Pokorný, Dušek (86. Černohous Jiří) – Filip, Kadlec.

Tělovýchovná jednota SOKOL TATENICE: Strnad – Knápek Petr (K), Knápek Miroslav, Kyselo, Brejša – Chládek, Jednoróg (83. Doležal), Totušek, Polička (78. Podloucký) – Kristek, Tareš (78. Finger).

V neděli odpoledne jsme sehráli 18. kolo 1.A třídy proti Tatenicím na náhradním hřišti v Albrechticích. Naše sestava byla poznamenána absencemi. Bohužel na našem výkonu to bylo znát. Domácí se v prvním poločasu dostali do několika jasných příležitostí a jen nejlepší hráč na hřišti náš brankař Satoria zařídil bezbrankový stav.

Druhý poločas byl už o něco vyrovnanější ale domácí měli zase jasné šance a trefili dokonce tyč ale branku se jim vstřelit nepodařilo.

Odvezený bod beru všemi deseti. V neděli dopoledne nás čeká repete utkání před týdnem. Nastoupí proti sobě béčka Letohradu a Vysokého Mýta. Doufám, že se poučíme z minulého zápasu a navážeme na naše výkony jak proti Dolnímu Újezdu , tak proti Rosicím a naše věrné diváky nezklameme.


Představení hráčů - B muži

  • Martin Štefek

  • Martin Chládek

  • Michal Filip

  • Jiří Javůrek

  • Matěj Hauf