Fakta – branky : 82. Preclík (PK) – 6., 66. Kuzma, 13. , 76. Javůrek, 47. Haladei, 77. Hájek.

Rozhodčí:HOŘÍNEK Lukáš.

ŽK – 0 : 0

ČK – 0 : 0

Diváci : 50

Poločas: 0 : 2

FK Letohrad, z.s. B: Satoria – Vencl, Dostálek ( 73.Šantrůček), Petráček, Preclík „K“ – Faltus, Veselý (63. Wendl), Pokorný, Dušek – Filip, Polzer (73. Černohous Jiří).

Vysoké Mýto B: Sůva – Vágner ( 79.Rajnoch), Jeníček, Fišer, Hájek (K) – Javůrek, Podmajerský ( 79. Holec), Sedlák ( 79. Dastych), Chadima ( 11. Hájek) – Haladei, Kuzma ( 71. Prušek).

V neděli dopoledne, jsme na svém hřišti sehráli 19. kolo 1.A třídy. Soupeřem byl B tým Vysokého Mýta. Už vstup do zápasu signalizoval možný výsledek. Než jsme se rozkoukali, tak po čtvrthodině prohráváme o dvě branky. Daří se nám sice do konce prvního poločasu hru vyrovnat a máme i mírně navrch ale vstřelit kontaktní branku se nám nedaří.

Nástup do druhého poločasu rozhoduje zápas. Ve druhé minutě po zahájení dostáváme třetí branku. Snažíme se střídáním o zvrat ale uklidněný soupeř řeší každé naše zaváhání brankou. Korigujeme až v úplném závěru brankou z penalty ale ta jen kosmeticky upravuje jednoznačný výsledek.

Bylo to utkání jednoho rozdílového hráče na straně hostí. Haladei připravil, jak na podnose, pro své spoluhráče pět branek a sám jednu dává. Jeho rychlost a šikovnost byla nad síly naší obrany.

Za týden jedeme do Přelouče.


Představení hráčů - B muži

  • Dominik Petráček

  • Kristián Zeman

  • Ivan Schymchyhyn

  • Leoš Lhotský

  • Daniel Veselý