Fakta – branky : 16.Hejcman.

Rozhodčí:UJEC Jiří.

ŽK – 0 : 4

ČK – 0 : 0

Diváci : 70

Poločas: 1 : 0

FK Letohrad, z.s. B: Satoria – Vencl, Krejčí, Petráček, Wendl – Šponar, Veselý, Pokorný, Dušek – Filip, Preclík „K“ (73. Černohous Jiří).

Přelouč:Šutovec – Forman (90.+1. Pokorný), Janecký (K), Hejcman, Březina – Oliva, Machačný, Rokyta, Kačírek (81. Voženílek) – Pištora ( 68. Hladík), Chaloupský (84. Rokyta).

V sobotu odpoledne, jsme v Přelouči sehráli 20. kolo 1.A třídy. Myslím, že náš opatrný začátek utkání poznamenala naše chudá lavička. Na střídání vlastně jeden hráč. Letohradští se nehrnuli dopředu a na hřišti prvních 25. minut převzali otěže zápasu domácí a po naší chybě v obraně se jim podařilo vstřelit úvodní branku. Zápas se začínal pomalu obracet a do šance se nejdříve dostal náš Šponar a těsně před koncem prvního poločasu šel sám na domácího brankaře Filip. Bohužel trefil jen brankaře.

V druhém poločasu domácí, pro mě nepochopitelně, vyklidili hřiště. Hosté se tlačili před bránu domácích ale bohužel kýženého vyrovnání jsme se nedočkali.

Kdyby zápas skončil dělbou bodů, bylo by to spravedlivé. Škoda, že nás nebylo na lavičce víc. Za mě to poznamenalo úvod utkání. Naši hráči se podvědomě šetřili.

V neděli na svém hřišti přivítáme lídra soutěže Libišany.


Představení hráčů - B muži

  • Jakub Procházka

  • Michal Filip

  • Matěj Hauf

  • Daniel Veselý

  • Matouš Pokorný