Fakta – branky : 36. Šponar – 6., 11. Kraják, 49. Bukač, 75. Chmelík, 86. Záruba.

Rozhodčí:SVĚDIROH Miroslav.

ŽK – 2 : 2

ČK – 0 : 0

Diváci : 40

Poločas: 1 : 2

FK Letohrad, z.s. B: Wendl – Vencl (76. Zeman), Krejčí, Šponar, Preclík „K“ – Kadlec, Veselý, Pokorný (66.Hauf), Polzer (76.Šantrůček) – Filip, Faltus (62. Dušek).

Libišany: Šimon – Motyčka, Semelka, Holubec, Chmelík – Bořke, Kraják (K), Fidra, Záruba – Bukač (59.Šmeral ), Jošt.

V neděli dopoledne, jsme na svém hřišti sehráli 21. kolo 1.A třídy. Soupeřem byl lídr soutěže tým Libišan. Víme o síle tohoto soupeře a i když přijel jen ve dvanácti hráčích, hned od začátku utkání nám ukázal jak se má hrát fotbal. V jedenácté minutě vede soupeř o dvě branky a vypadá to na jasný duel. Bohužel my jsme své dvě stoprocentní šance nevyužili. Vyrovnáváme dění na hřišti a v 36. minutě snižujeme po pěkné akci Šponarem. S hratelným jednobrankovým mankem odcházíme do šaten.

Bohužel druhý poločas začíná tak, jako první. Už po čtyřech minutách dostáváme, pro toto utkání, rozhodující třetí branku. Hosté, co se týká přesnosti hry a kombinace, mají jasně na vrch a do konce utkání přidávají ještě dvě branky.

Soupeř vyhrál zcela zaslouženě. Jeho přesnost a účelnost přihrávek, stavěla naše hráče do role statistů. Snažili jsme se o totéž ale v provedení byl propastný rozdíl. Mohli jsme sázet na velké hřiště a dusné slunečné počasí, s pohledu věkového rozdílu mezi mužstvy. Ale zatímco u soupeře běhal míč, u nás většinou jen hráči a někdy ani to ne. Je to třetí porážka v řadě, musíme se na zápas proti Zámrsku dát dohromady. Myslím že tím, že uspějeme pomůžeme i Žamberku. Je lepší jezdit kousek na pěkné hřiště než někam jinam.


Představení hráčů - B muži

  • Daniel Veselý

  • Vasil Dunas

  • Martin Chládek

  • Denis Štusák

  • Štěpán Šantrůček