Fakta – branky : 42.Kadlec, 49., 65. Filip – 69. Svoboda, 82. Tůma.

Rozhodčí:ŠIMEK Zdeněk.

ŽK – 1 : 3

ČK – 0 : 0

Diváci : 30

Poločas: 1 : 0

FK Letohrad, z.s. B: Satoria – Vencl, Dušek, Petráček (71. Dostálek), Zeman (91. Uhlíř Marek) – Štusák, Pokorný (K) (71. Černohous Patrik), Procházka (86. Černohous Jiří), Hýbl – Kadlec, Filip.

Svitavy B: Polák – Vacek, Juřík (64. Tůma), Mauer (77. Bolcár), Škáva – Kuda, Ryšavý, Zvára (K), Dürr, Horák – Svoboda.

V neděli dopoledne, jsme na svém hřišti sehráli 12. kolo 1.A třídy. Soupeřem byl sousední tým soutěže, rezerva ze Svitav. Od začátku utkání jasně udával tempo hostující tým. Nám se vstup herně vůbec nepovedl. Připomínalo to zápas s Prosečí, akorát s tím rozdílem, že hosté své veliké šance nedokázali využít. Tak jak to ve fotbale někdy bývá, tři minuty před koncem poločasu, nádhernou střelou otevřel skóre horší tým na hřišti, když se za domácí trefil z poza vápna Kadlec. Do kabin odcházíme s jednobrankovým vedením.

Druhý poločas jsme jako vyměnění, v kabině bylo asi rušno. Za čtyři minuty se po velice pěkné akci  – výkop domácího brankaře Satorii, prodloužení z první Hýblem na Procházku a ten předkládá Filipovi před prázdnou branku, ujímáme vedeme o dvě branky. Hosté ale v žádném případě neskládají zbraně. Dál praktikují svoji účelnou hru a snaží se o vyrovnání. V 65. minutě se zdá že bude o zápasu rozhodnuto, Filip po teči hostujícího stopera dává svoji dnešní druhou branku. Hosté nerezignují, stahují obranu na tři stopery a ženou se dopředu. Za čtyři minuty dávají kontaktní branku a povzbuzeni zvyšují svůj tlak. Domácím jak na hřišti , tak na lavičce začíná být horko. Osm minut před koncem utkání je to už jen o jednu branku. V tuto chvíli se zdá, že každá vteřina je nekonečná. Je dobojováno a domácím se podařilo vedení uhájit.

Znovu doma vítězíme. Rozhodla naše lepší produktivita. Protože herně a to si musíme přiznat, byl soupeř hlavně v prvním a na konci druhého poločasu lepší. Do konce podzimní části soutěže nás čeká ještě zápas venku v Tatenicích a končíme doma proti Luži. Na kontě máme 22 bodů a pokud si z dnešního zápasu vezmeme poučení , tak by se mohlo povést tento bodový účet ještě navýšit.


Představení hráčů - B muži

  • Jiří Javůrek

  • Michal Filip

  • Dominik Petráček

  • Ivan Schymchyhyn

  • Jakub Procházka