Fakta – branky : 27.Procházka.

Rozhodčí:SVOBODA Jan.

ŽK – 4 : 1

ČK – 0 : 0

Diváci : 40

Poločas: 1 : 0

FK Letohrad, z.s. B: Uhlíř Jan – Vencl, Dušek, Petráček (64. Zeman), Faltejsek – Štusák, Pokorný (K), Procházka (69. Černohous Jiří), Klímek (46. Polzer)  – Filip ( 84. Černohous Patrik).

Prosetín: Hlouš – Kulháň, Šafránek, Šikl, Gabriel (56.Janeček) – Slavík, Vodvárka (K), Spilko, Tichý – Marek, Filipi ( 84.Drnec).

Netradičně v sobotu dopoledne, jsme na svém hřišti sehráli 11. kolo 1.A třídy. Soupeřem byl vedoucí tým soutěže Prosetín. Začátek utkání nás zastihl v lepším rozpoložení než před 14 dny. Závar před hostující brankou ale ani tři dorážky z malého vápna neznamenají branku. Hosté lépe kombinují ale jejich šanci připraví až hrůzostrašnou přihrávkou náš obránce. Naštěstí s ní hostující útočník naloží špatně. Po půlhodině hry kapitán domácích Pokorný nalezne výbornou přihrávkou nabíhajícího Procházku a ten se trefuje. Do kabin odcházíme s jednobrankovým vedením.

Druhý poločas je ve znamení větší snahy hostujícího týmu o vyrovnání. Jejich hra je pohlednější ale k šancím se nepropracují. Střelu z hranic velkého vápna náš mladý brankař vyráží. Na našich kopačkách se zrodí tak tři velké šance ale míč si cestu do branky nenajde. Zápas končí výhrou domácího týmu, který hostujícím hráčům připravil jejich letošní první prohru.

Čtvrtá domácí výhra. Je zasloužená a odbojovaná. Hostující tým hrál pohledněji ale vlastně se k žádné vyložené šanci nedostal. Za týden, znovu doma v neděli proti B týmu Svitav.


Představení hráčů - B muži

  • Jakub Vencl

  • Jiří Javůrek

  • Matěj Hauf

  • Leoš Lhotský

  • Matouš Pokorný