Fakta – branky : 52.Hiller.

Rozhodčí:FRANK Vojtěch.

ŽK – 4 : 1

ČK – 0 : 0

Diváci : 150

Poločas: 0 : 0

FK Letohrad, z.s. B: Satoria – Vencl, Šponar (K), Pokorný, Uhlíř Marek, – Hiller, Dušek, Chládek (46. Švercl), Shymchyshyn, ( 89.Černohous Jiří ) – Kadlec, Štusák (72.Zeman).

Jablonné n. O.: Kyryk – Matějka, Gregor ( 87.Pišťáček), Fogl ( 62. Vaníček) – Krejsa, Kyllar Jan (K), Filip, Kyllar Adam, Václavek – Vágner, Kashalupa (62. Uher).

V neděli dopoledne, jsme na svém hřišti, před početnou diváckou kulisou, sehráli 15. kolo 1.A třídy, první jarní zápas. Soupeřem byl vedoucí tým z Jablonného nad Orlicí. Zápas sliboval zajímavé fotbalové derby. Máme lepší vstup do zápasu a prvních dvacet minut máme více ze hry. Potom se hra vyrovnává ale šance jsou na naší straně. Bohužel se je nedaří proměnit. Do kabin se jde za bezbrankového stavu.

Druhý poločas začínají lépe hosté. Ale je to domácí tým , který využívá rychlého protiútoku a Hiller sám před brankařem zachová chladnou hlavu a posílá domácím tým do vedení. Hosté neskládají zbraně, dostávají domácí tým pod tlak a můžeme děkovat výbornému výkonu domácího brankaře Satorii, že na ukazateli skóre svítí u hostujícího týmu až do koce zápasu nula.

První jarní zápas vyhráváme a to nad těžkým soupeřem z čela tabulky. Vracíme jim podzimní porážku. Musím poděkovat jak našim hráčům sice za upracovaný ale bojovný výkon, tak vyseknout poklonu i hostujícím hráčům. Byl to ten zápas o jedné brance. Kdo ji vsítí vyhrává.

Příští týden v sobotu zajíždíme do Dolního Újezdu. Čeká nás zase na jejich půdě, těžký soupeř.


Představení hráčů - B muži

  • Michal Filip

  • Jakub Procházka

  • Matěj Hauf

  • Matouš Pokorný

  • Štěpán Šantrůček