Fakta – branky : 19. Nadvornik, 74. Drahoš.

Rozhodčí:ZERZÁN Miloš.

ŽK – 1 : 3

ČK – 0 : 1

Diváci : 150

Poločas: 1 : 0

Dolní Újezd: Váně – Kabrhel, Rejman, Drahoš (85. Hubinka), Frnka – Nadvornik, Frank (K), Jireček Michal, Jireček Lukáš (88. Štancl) – Dvořák (77. Vomáčka), Vanat Radek (82. Vanat Michal).

FK Letohrad, z.s. B: Satoria (K) – Štefek (64. Černohous), Dušek, Uhlíř, Vencl (75.Šantrůček) – Zeman, Pokorný, Linhart, Švercl, Hauf (81. Filip) – Shymchyshyn Ivan.

V sobotu odpoledne jsme sehráli 16. kolo krajské soutěže 1.A třídy v Dolním Újezdu. Terén nad očekávání dobrý. Hosté, až do první rozhodující branky utkání, hráli lépe než domácí. Dvě střely zpoza vápna jen těsně minuly domácí branku a několik střel domácí, v poslední chvíli, zablokovali. Pak přišla branka domácích a ráz utkání se změnil. Domácí nasadili svoji urputnost a tou nás už do šancí nepouštěli.

V druhém poločase domácí pokračovali ve své hře a hosté se nedostali ke střele na jejich branku. Nadto byl ještě v 73. minutě po druhé ŽK vyloučen hostující Linhart. Nechci to hodnotit, ale do kabin odešel nejvíce okopávaný hráč na hřišti. Domácí toho okamžitě využili ke vstřelení pojišťující branky a závěr už si s přehledem pohlídali.

Domácí body potřebovali víc a podle toho vypadalo i jejich nasazení. Možná by byl ráz utkání jiný pokud bychom využili šance na začátku utkání. Takhle si domácí tři body plně zaslouží. Za týden, netradičně už v sobotu dopoledne, nastoupíme doma proti Zámrsku.


Představení hráčů - B muži

  • Matěj Hauf

  • Vasil Dunas

  • Leoš Lhotský

  • Jakub Vencl

  • Michal Filip