Fakta – branky : 76. Filip  – 29. Frank Petr.

Rozhodčí: UJEC Jiří.

ŽK – 0 : 1

ČK – 0 : 0

Diváci : 50

Poločas: 0 : 1

FK Letohrad, z.s. B: Janůj – Zeman, Dvorský (K), Uhlíř, Štusák – Škorpil (59. Javůrek), Chládek Martin , Shymchyshyn, Hauf , Kadlec – Dunas (59. Filip).

Dolní Újezd:Pravec – Rejman, Dvořák, Hubinka, Paclík – Novotný, Fulík, Nadvorník, Frank Petr (K) – Čejka (72. Frank David), Jireček (88. Vanat).

V neděli dopoledne jsme přivítali soupeře z Dolního Újezdu. Hosté s jedním bodem přijeli do Letohradu bránit. To není nic proti soupeři. Prostě jasně vědí, na co mají na tak velkém hřišti. Bohužel náš výkon z prvního poločasu jim tu jejich úlohu usnadnil a dokonce vedl i k brance hostí, která se zrodila po rychlém protiútoku a přečíslení naší obrany. Byla to jediná střela za první poločas našeho soupeře a hned skončila za zády domácího brankaře. Zdá se, že malá obsazenost letohradské lavičky, nevede ke koncentrovanému a běhavému výkonu.

Druhý poločas po promluvě v kabině a po čtvrthodinovém dvojím střídání, vedl ke změně přístupu ke hře. Dostáváme se do šancí, ale jak už to ve fotbale bývá, nejednou ti to tam nepadá. Zahazujeme jasné šance a výsledkem je jen jasná optická převaha nad již notně unaveným soupeřem. Vlastně vysvobození ze zmaru nastává čtrnáct minut před koncem utkání. Ke svoji utěšené střele před vápnem se dostává Filip a je vyrovnáno. Další šance po rohu končí na břevně. Utkání končí dělbou bodů.

Remízu vlastně musíme brát s pokorou. Ano, měli jasně vyhrát, ale to by jsme museli chtít hned od začátku. Takhle si soupeř odváží pro něj velice cenný bod.

Příští sobotu nás čeká derby v Žamberku.


Představení hráčů - B muži

  • Martin Chládek

  • Denis Štusák

  • Štěpán Šantrůček

  • Kristián Zeman

  • Michal Filip