Fakta – branky : 10. Bartoš – 13. Procházka Jakub.

Rozhodčí: TŮMA Lukáš.

ŽK : 0 : 1

Diváci : 50

Poločas: 1 : 1

1.FC Žamberk:Vítek – Kotyza, Molnár, Stejskal, Rudolecký (K) (54. Lang) – Bartoš, Kořán (64. Brebis), Jírů, Kmoch (38. Veselý), Huška – Cvik (86.Kos).

FK Letohrad, z.s. B: Uhlíř Jan – Štefek, Pokorný, Uhlíř Marek, Škorpil (82. Krejčí) – Kadlec, Shymchyshyn (68. Dušek), Hauf , Filip – Procházka (46. Javůrek), Dunas (64. Šantrůček).

V sobotu odpoledne jsme sehráli 7. kolo krajské soutěže 1.A třídy v nově, od základu opraveném areálu, v Žamberku. Domácí celek se vrátil po roce z B-třídy. První dvě minuty utkání a na naši branku se dvakrát sami řítí útočníci domácích. Naštěstí pro nás svoje šance zahazují. Ale v desáté minutě vyraženou střelu uklízí do branky domácí Bartoš. Naštěstí za tři minuty, po úniku odpovídá hostující Procházka Jakub. Hra se přelévá ze strany na stranu a rodí se i vyložené šance na obou stranách. Konec prvního poločasu orámuje pokutový kop domácích. Domácí hráč dává vyniknout našemu brankaři, ještě dorostenci Janu Uhlířovi, který směr jeho střely vystihl. Asi nejdůležitější zákrok utkání, který určuje konečný výsledek.

Druhý poločas se odvíjí v duchu prvního. Velké nasazení z obou stran směrem do útoku. Domácí hrozí ze standartních situací a my z brejkových příležitostí. Ani jedné straně se už do konce utkání branku vstřelit nepodařilo.

Utkání se divákům muselo líbit. Hra byla spíše ofenzivní a pokud by na obou stranách padlo dalších osm branek nikdo by se nedivil. Vyložených příležitostí z obou stran na to bylo dost. Hosté si odvážejí, z mého pohledu dobrý bod. Domácí měli o jednu vyloženou šanci navíc (PK). Pro příště si Letohrad musí bezpodmínečně pohlídat začátek utkání, s takovým nekoncentrovaným přístupem mohlo být po dvou minutách rozhodnuto.

Příští týden v neděli dopoledne nás doma čeká rezerva Svitav.


Představení hráčů - B muži

  • Jiří Javůrek

  • Daniel Veselý

  • Pavel Šponar

  • Leoš Lhotský

  • Jakub Vencl