8. kolo okresní miniligy – BAMBINY – Turnaj v Letohradě hráno 06.05.2023

Soupeři: FK Spartak Choceň A, FK Spartak Choceň B, Jiskra 2008

Hráno na 2×15 minut

Sestava: Ješina Pavel, Loufek Milan, Illia Torchuk, Marek Skalický, Kutil Tomáš, Ondra Nágl, Mikuláš Herman, Pavelka Jan, Sofie Kovářová

FK Letohrad  – FK Spartak Choceň B 2 : 7

branky: 1× Loufek Milan, 1× Herman Mikuláš

FK Letohrad – FK Spartak Choceň A 7 : 6

branky: 5× Loufek Milan, 2× Herman Mikuláš

FK Letohrad – Jiskra 2008 9 : 2

branky: 4× Mikuláš Herman, 2× Pavel Ješina, 1× Loufek Milan, 1× Pavelka Jan, 1× Ondra Nágl

8. kolo okresní miniligy přivedlo naše borce na domácí pažit kam za námi dorazili dva týmy z Chocně a jeden z Jiskry 2008. Hrálo se od 14 hodin za příznivého počasí, ale bohužel v prvním zápase se zdálo, že naši hráči si dali delšího poobědového šlofíka, jelikož celý první zápas prospali. Byli všude pozdě, nechtěli běhat a není se čemu divit, že nás hráči z Chocně B porazili 7:2. Za nás se trefili 1× Milda Loufek a 1× Mikuláš Herman. Po velmi důrazném budíčku od trenéra jsme do druhého zápasu vlítli a brzy si vypracovali pohodlný náskok o 5 gólů, ale bohužel v druhém poločasu jsme opět začali spát a tak soupeř mocně dotahoval a být zápas delší tak by nejspíše skončil remízou, ale díky skvělému prvnímu poločasu jsme nakonec zvítězili 7:6 díky 5 gólům Mildy Loufka a dvěma Mikuláše Hermana. Do posledního zápasu proti Jiskře 2008 jsme navázali na první poločas z druhého zápasu a tímto stylem pokračovali i v druhém poločase a tak si připsali pohodlné vítězství 9:2 a do střelecké tabulky se zapsali 4× Herma Mikuláš, 2× Pavel Ješina, 1× Loufek Milan, 1× Pavelka Jan a 1× Ondra Nágl.

Turnaj jsme zakončili s 6 body a spolu s námi další dva týmy, ale bohužel o skóre jsme skončili druzí. Kdyby kluci pracovali jako v posledním zápase celý turnaj mohli jsme si připsat další vítězný turnaj, ale hlavní je, že kluci to vzali za správný konec a po nepovedeném startu začali opět makat a vrátili se k tomu co umí.

Rodičům děkuji za podporu Dušek P.