17. ročník fotbalového turnaje O pohár starosty obce mladších přípravek 2015 a ml. ve Lhotě pod Libčany – sobota 26.8. 2023

Sestava : Bruno B., Tomáš S., Sofča K., Domča Š., Filip K., Tobi M., Maty W., Tomáš K., Miky H.

Jeden zápas 2× 8 min

Zápasy ve skupině

FK Letohrad  – FC Hradec Králové-dívky 4 : 0

FK Letohrad  – SK Roudnice 8 : 0

Zápasy o 1. – 3. místo

FK Letohrad  – TJ Sokol Stěžery 5 : 4

FK Letohrad  – FK Nechanice 2 : 6

Konečné 2. místo na turnaji.

V sobotu 26.8. jsme odehráli přípravný turnaj ve Lhotě pod Libčany. Bohužel jsou ještě prázdniny a moc hráčů na turnaj nahlášeno nebylo a ještě mělo několik hráčů za sebou náročný fotbalový kemp. Muselo se trochu improvizovat se sestavou. První dva zápasy jsme všichni odehráli velice dobře. Náš třetí zápas byl hodně náročný a fyzicky vyčerpávající. Větší část zápasu jsme se soupeřem prohrávali. V průběhu druhého poločasu se nám povedlo vyrovnat a ke konci soupeře o jeden gól přetlačit. Náš čtvrtý a poslední zápas se hrál hned po třetím zápase a bohužel už jsme neměli sílu. Soupeř byl lepší. Celkově jsme na tomto turnaji obsadili pěkné druhé místo. Tento turnaj byl po všech stránkách velmi dobře připraven a pořadatelé tohoto turnaje zaslouží velkou pochvalu.

Moc děkujeme všem rodičům a našim příznivcům za pomoc a velké povzbuzování na tomto turnaji. V rámci přípravy odehrajeme další přátelský zápas ve čtvrtek 318.2023 od 17 hod. v Ústí nad Orlicí a v sobotu 2.9.2023 od 10 hod. v Letohradě. Další nadcházející víkend už nám začíná první mistrovský turnaj.

Mikyska J.