Soupeři: FK Česká Třebová,FO Lanškroun,MFK Chrudim

Sestava: David Lucynskiy, Eliáš Kučírek, Alex Šubrt,Matouš Dušek, Jakub Straka, Jakub Halbrštát, Tomáš Motl,Alois Frydrych.

Za trochu chladného vzduchu,ale jinak krásného počasí jsme rozehráli další kolo krajského přeboru… První dva zápasy byli jako přes kopírák! Po třech inkasovaných brankách se borci vzpamatovali a začali hrát to,co jsme si řekli v kabině,tedy důrazně obsazování soupeře,pohyb a přesnost přihrávek. V úvodním zápase, 0:3 poločas,zavelel k obratu Alex , poté David nakopem přes celé hřiště překvapil brankáře! Další vybojované branky přidali 2× Alex a Halbi. 6:3 V utkání s Lanškrounem se nám podařilo snížit na 2:3uz v 1. poločase,kdy se po Alexovi Eliáš doslova vrhnu po hlavě do dorážky a vleže! skóroval snad hrudí! Ve 2. poločase dokonalí obrat znova Eliáš s Alexem, který si počínal jako zkušený mazák! a prosadil se i Lojzík,pujčený od mladších! 5:3 Bohužel závěr turnaje nám vůbec nevyšel! Přes upozornění, že Chrudim je kombinacčně výborná,běhavá a rychlá se naši hráči postavili k utkání tak,jako bychom nic neříkali! Rychle inkasovalo 3 góly,což už se stalo čarodějnickou tradicí. Hned po poločase snížily sice na 3:1 střelou na zadní, Eliáš,to byla ale Labutí píseň. V dalším průběhu nedokázali unést tíhu porážky a slzy v očích a silná frustrace některých došla až k předčasnému odchodu do šatny jednoho z hráčů!!! 1 : 7

Tento zápas prostě nevyšel a je potřeba se z něho poučit!

Celkově ovšem musím konstatovat, že přes velkou marodku a neúčast některých opor se zbytek týmu pral o výsledek a jsem rád, že jsme objevili dalšího střelce!

Všem, kteří přišli na stadion moooc děkuji za podporu,pomoc …