11.kolo Krajského přeboru mladších přípravek v Moravské Třebové Sobota 6.5. 2023

Soupeři : SKP Slovan Moravská Třebová, FC Hlinsko, FK Pardubice

Sestava 2 : Tom Strnad, Matěj Bartoš, Fíla Krejsa, Honza Malínek (druhý zápas), Sára Malínková (první a druhý zápas), Tobik Mikyska (druhý a třetí zápas), Eliáš Adamec, Petr Motl (první a třetí zápas), Sebik Dušek (třetí zápas).

Sestava 1 : Honza Malínek (první a třetí zápas), Domča Šubrt (druhý a třetí zápas), Štěpán Stejskal, Maty Prachař, Sofča Kovářová, Sebik Dušek (první a druhý zápas), Tobik Mikyska (první zápas), Pája Ješina, Miky Herman.

Domča Šubrt první zápas za starší přípravku, Péťa Motl druhý zápas za starší přípravku a Sára Malínková třetí zápas za starší přípravku. Matěj Bartoš a Tomáš Strnad druhý poločas ve třetím zápase za starší přípravku.

FK Letohrad 2 – SKP Slovan Moravská Třebová 4 : 13

branky: 2× Bartoš Matěj, 2× Strnad

FK Letohrad 2 – FC Hlinsko 7 : 3

branky: Adamec, Strnad, 5× Bartoš Matěj

FK Letohrad 2 – FK Pardubice 5 : 12

branky: 3× Strnad, Bartoš Matěj, Adamec

FK Letohrad 1 – SKP Slovan Moravská Třebová 0 : 11

FK Letohrad 1  – FC Hlinsko 3 : 11

branky: 2× Kovářová, Herman

FK Letohrad 1 – FK Pardubice 3 : 17

branky: 2× Herman, Kovářová

Sestava 2

Na sobotní turnaj jsme odjížděli za deště a podle předpovědi to vypadalo na anglický fotbal. Sice jsme přijeli na turnaj dostatečně předem, ale kluci jako by první zápas zůstali ještě v autobuse a než jsme se rozkoukali, tak nám soupeř nadělil několik gólů. Když už jsme se dostali na balón, tak jsme si nedali přihrávku, nebylo to dobré. Ve druhém zápase jsme sice prohrávali, ale kluci nic nevzdali a výsledek z 0:2 otočili na 7:3, skvělý výkon ode všech, odmakané, soupeře jsme uběhali, krásné branky a spolupráce. Maty Bartoš vstřelil úctyhodných 5 gólů. Do posledního zápasu jsme šli proti ,,ligovým" Pardubicím. Za mě za trenéra super zkušenost. Soupeř měl zejména v prvním poločase hodně navrch, kombinace, dovednosti na balónu a my se prakticky jen bránili. Do druhého poločasu ovšem nastoupil úplně jiný tým, mi přišlo. Kluci začali spolupracovat, vybojovali spoustu balónů a převedli několik krásných akcí. Eli po zpětné přihrávce Toma nekompromisně zavěsil pod břevno, Maty Bartoš se trefil a Tomovi se dokonce podařilo vstřelit hattrick. Posledních 10 minut opravdu bylo radost pohledět.

Sestava 1 Dnešní upršenou sobotu vyrazila mladší přípravka do Moravské Třebové, k ním se přidali Pardubice a Hlinsko. První zápas s domácími byl stejně pochmurný jako počasí. I přes snahu našich hráčů nikdo nedokázal proměnit svou šanci v gól. Tudíž první zápas končí 0:11 pro domácí. Druhý zápas s Pardubicemi byl už o trochu lepší. Hráči ukázali více bojovnosti, dávají i góly. Bylo vidět, že je fotbal baví, avšak ani tady to nestačilo. Zápas skončil 3:11 pro Pardubice. Branky: 2× Sofie a 1× Mikuláš. U třetího zápasu s Hlinskem nám sice vysvitlo slunce, ale hráče to spíš uspalo. Hlinsko si s nimi hrálo jako kočka s myší. Až ve druhé polovině se hráči vzpamatovali a předvedli slušný výkon. Bohužel, naše branky už nestačí vyrovnat tento zápas, který končí 3: 17 pro Hlinsko. Branky: 2× Mikuláš a 1× Sofie. Ve všech zápasech měli protihráči více šancí a tak trochu navrch, ale našim hráčům se nemůže odepřít snaha a bojovnost.

Děkujeme všem hráčům, hráčkám a rodičům za jejich pomoc i podporu na turnaji Další turnaj odehrajeme v sobotu 20.5.2023 ve Svitavách (náš první zápas začíná v 9:40 h). Odjezd z parkoviště FK Letohrad v 7.30 hod. Děkujeme. Ješinová L. / Mikyska J. / Strnad O.