První kolo zimní ligy Letohrad

V první kole jsme přivítali FO Lanškroun, SK Polička, TJ Svitavy, FK Moravská Třebová.

Sestava: David Lucynskyi , Andryi Pantsulych, Alex Šubrt, Max Nacev, Honza Zverec, Tomáš Motl, Jáchym Baláš, Jakub Halbrštát, Fanda Kaška, Michal Špika.

V prvním utkání hráči plnili pokyny trenéra a hra vypadala velice slibně. Dostupovali soupeře,posouvali se z hrou a branky přibývaly…5: 1.

Ve druhém vystoupení před slušnou diváckou kulisou a za krásného počasí však jakoby vše zapoměli a navíc ohluchli,nebo se jim nechtělo a soupeř nás krutě potrestal! 0:10‼️

To nás lehce nadzvedlo a v pauze jsme se snažili znovu hráčům zopakovat,co dělají špatně.. Důkazem výše zmíněných slov měl být zlepšený výkon proti týmu že Svitav… Dařilo se víc jak polovinu zápasu, bohužel soupeř stav srovnal a domácím už se nepodařilo vstřelit branku! 2:2.

Poslední v řadě byli dnes borci z Moravské Třebové… Dlouho to vypadalo, že bude zase plichta,ale probudil se David,kterého v brance vystřídal Michal! Skvostnou příhrou křížem našel Jášu a ten nedal brankáři soupeře šanci! Když potom Andryi kolmicí znovu našel Jášu a přidali se i ostatní,v klidu jsme dokráčeli k vítězství ‼️ 6: 1

Všem hráčům i rodičům děkujeme za pomoc a podporu a těšíme se na další společné akce.