Soupeři: FK Parduičky,MFK Nové Město nad Metují, Sparta Kolín,Spartak Rychnov nad Kněžnou

Sestava: David Lucynskiy, Eliáš Kučírek, Maty Kovář, Matouš Dušek, Jakub Straka, Jakub Halbrštát, Andryi Pantsulych, Matouš Kubelka, Jakub Straka Jáchym Baláš, Marek Peřina.

V sobotu 28.1 jsme se vypravili na halový turnaj do Bohdanče. Krásná nová hala, nabitá sestava a kvalitní soupeři… Turnaj jsme zahájili velmi dobře, hráči plnili do puntíku domluvené věci a soupeře jsme od úvodu zasypali šancemi a Jáchym Baláš vstřelil první branku. Tlak na soupeře bohužel nepřinášel další branky a tak přišel trest. Z ojedinělého rohu vyrovnal špatným odkopem(ale krásnou brankou)do vlastní sítě Kubík Straka ! Zoufalý tlak nepřinášel kýžené ovoce,až v poslední minutě,,zajel "Mára se kluzkém do rozehry brankáře a odraz skončil v síti. Pardubičky – Letohrad 1:2!

V dalším klání se nám postavili borci z Nového Města nad Metují. Naši hráči nedbali varování,nedostupovali hráče a propadali v koncovce, což přineslo trochu krutý výsledek 1:6 (Jáchym)

Opět jsme klukům připomněli,jak je důležité hrát důrazně do těla a nenechat soupeře hrát a šlo se na Kolín… Po dvou trefaách soupeře (první branka hodně sporná!) se naši semkli,začali hrát a výsledek se dostavil! Přetahovaná, výborný David v brance a plno šancí nenechal nikoho klidným a tak se zrodila plichta 4: 4! Za nás se trefili: Jáchym 3,Marek

Poslední sobotní soupeř byl z Rychnova. Výsledkově nejslabší soupeř nás překvapil bojovností a pohybem a po brance Kubíka Halbrštáta jsme nemohli na houževnatého soupeře najít recept. Nechali jsme hráčům volbu vlastního rozestavení a Eliáš ukázal všem,v čem je krása fotbalu! Během dvou střídání vstřelil tři krásné branky(poslední mu daroval Jáchym!) a hattrickem rozhodl !

Turnaj všem ukázal, že máme tým,který je schopný hrát fotbal a umí se hrou bavit ! A to je to hlavní…

Všem rodičům díky za podporu a hráčům za super reprezentaci letohradského fotbalu…